Iskin Kökü Uçkun Kökü Iskin Kökü 100 g Uckun Kökü
Beschreibung
1 Litre Iskin Kökü Çayi Tarifi
Malzemeler:
- 5-6 parça iskin kökü (küçük parçalara ayrilmis)
- 1 litre su
Hazirlik:
- Iskin köklerini küçük parçalara ayirin.
- 1 litre suyu kaynatin.
- Kaynar suyun içine iskin köklerini ekleyin.
- Kisik ateste 10-15 dakika demlemeye birakin.
- Çayi süzerek ilik halde tüketebilirsiniz.
Tüketim:
- Gün içinde 2-3 fincan içebilirsiniz. Ancak fazla tüketmemeye dikkat edin.
Saklama Yöntemi:
- Hazirladiginiz iskin kökü çayini buzdolabinda muhafaza edebilirsiniz.
- Çayi tamamen sogutun ve ardindan cam bir sise veya kavanoza koyun.
- Buzdolabinda saklayin ve maksimum 3 gün içinde tüketin. Daha uzun süre beklerse etkisini kaybedebilir veya bozulabilir.
Tüketirken:
- Soguk olarak içebilirsiniz veya hafifçe isitarak da tüketebilirsiniz.
1 Liter Iskin Wurzeltee Rezept
Zutaten:
- 5-6 Stücke Iskin Wurzel (klein geschnitten)
- 1 Liter Wasser
Zubereitung:
- Die Iskin Wurzeln in kleine Stücke schneiden.
- 1 Liter Wasser zum Kochen bringen.
- Die Iskin Wurzeln in das kochende Wasser geben.
- Bei schwacher Hitze 10-15 Minuten ziehen lassen.
- Den Tee abseihen und warm genießen.
Konsum:
- Sie können 2-3 Tassen am Tag trinken. Achten Sie darauf, es nicht zu übertreiben.
Aufbewahrung:
- Den Iskin Wurzeltee im Kühlschrank aufbewahren.
- Lassen Sie den Tee vollständig abkühlen und füllen Sie ihn in eine Glasflasche oder ein Glasbehälter.
- Bewahren Sie ihn im Kühlschrank auf und trinken Sie ihn innerhalb von maximal 3 Tagen. Nach längerem Aufbewahren kann der Tee seine Wirkung verlieren oder verderben.
Verzehr:
- Der Tee kann kalt getrunken oder leicht erwärmt konsumiert werden.
Artikelgewicht: | 0,10 Kg |
Inhalt: | 100,00 g |