Iskin Kökü Uçkun Kökü Iskin Kökü 100 g Uckun Kökü
                
    Beschreibung
1 Litre Iskin Kökü Çayi Tarifi
Malzemeler:
- 5-6 parça iskin kökü (küçük parçalara ayrilmis)
 - 1 litre su
 
Hazirlik:
- Iskin köklerini küçük parçalara ayirin.
 - 1 litre suyu kaynatin.
 - Kaynar suyun içine iskin köklerini ekleyin.
 - Kisik ateste 10-15 dakika demlemeye birakin.
 - Çayi süzerek ilik halde tüketebilirsiniz.
 
Tüketim:
- Gün içinde 2-3 fincan içebilirsiniz. Ancak fazla tüketmemeye dikkat edin.
 
Saklama Yöntemi:
- Hazirladiginiz iskin kökü çayini buzdolabinda muhafaza edebilirsiniz.
 - Çayi tamamen sogutun ve ardindan cam bir sise veya kavanoza koyun.
 - Buzdolabinda saklayin ve maksimum 3 gün içinde tüketin. Daha uzun süre beklerse etkisini kaybedebilir veya bozulabilir.
 
Tüketirken:
- Soguk olarak içebilirsiniz veya hafifçe isitarak da tüketebilirsiniz.
 
1 Liter Iskin Wurzeltee Rezept
Zutaten:
- 5-6 Stücke Iskin Wurzel (klein geschnitten)
 - 1 Liter Wasser
 
Zubereitung:
- Die Iskin Wurzeln in kleine Stücke schneiden.
 - 1 Liter Wasser zum Kochen bringen.
 - Die Iskin Wurzeln in das kochende Wasser geben.
 - Bei schwacher Hitze 10-15 Minuten ziehen lassen.
 - Den Tee abseihen und warm genießen.
 
Konsum:
- Sie können 2-3 Tassen am Tag trinken. Achten Sie darauf, es nicht zu übertreiben.
 
Aufbewahrung:
- Den Iskin Wurzeltee im Kühlschrank aufbewahren.
 - Lassen Sie den Tee vollständig abkühlen und füllen Sie ihn in eine Glasflasche oder ein Glasbehälter.
 - Bewahren Sie ihn im Kühlschrank auf und trinken Sie ihn innerhalb von maximal 3 Tagen. Nach längerem Aufbewahren kann der Tee seine Wirkung verlieren oder verderben.
 
Verzehr:
- Der Tee kann kalt getrunken oder leicht erwärmt konsumiert werden.
 
| Artikelgewicht: | 0,10 Kg | 
| Inhalt: | 100,00 g |